Джиган

Джиган

Реп-виконавець
73 пов'язаних новин

Джиган (справжнє ім'я – Денис Устименко-Вайнштейн) - український і російським реп-виконавець.

Коротка біографія

Джиган народився 2 серпня 1985 року в місті Одеса.

Інтереси до музики Джиган виявив ще у віці 9 років, коли зацікавився хіп-хопом.

Згодом Джиган також активно займався спортом: зокрема боксом, тай-боксом і кікбоксингом. У 2004 році отримав звання майстра спорту і став чемпіоном України з рукопашного бою. Крім того, завоював срібну нагороду на чемпіонаті Європи з кікбоксингу.

Музична кар'єра

Серйозно займатися музикою Джиган почав в 2005 році, коли стартувала його співпраця з групою "Хресна сім'я".

Однак перший вихід на велику сцену відбувся лише в 2007 році, коли Джиган разом з російським репером Тіматі і Богданом Титоміром виконали спільний трек "Брудні шл*шки" на церемонії вручення нагород MTV RMA.

У тому ж році він почав тісно співпрацювати з лейблом Black Star Inc.

Далі він активно співпрацював з різними зірками російської поп-сцени. Серед них: Юлія Савічева, Жанна Фріске, група «Дискотека Аварія», Анна Седокова, Діма Білан, Стас Михайлов та інші.

З 2014 року припинив співпрацю з Black Star Inc і став незалежним артистом.

Дискографія

«Холодне серце» (2012 рік)

«Музика. Життя.» (2013 рік)

«Твій вибір» (2015 рік)

«Джига» (2016 рік)

«Дні і ночі» (2017 рік)

«Край раю» (2019 рік)

Особисте життя і скандал

З грудня 2012 року Джиган одружений на Оксані Самойловій. Пара виховує трьох доньок і сина: Аріелу, Лею, Майю та Давида.

У березні 2020 року стало відомо, що Джиган і Самойлова розлучилися. Згідно з чутками у репера почалися проблеми з наркотиками. Крім того, він дозволяв собі бити Самойлову.