УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

Лик Христа з апостолами проявився на гардеробі

537
Лик Христа з апостолами проявився на гардеробі

Паломники буквально наводнили квартиру румунських подружжя після того, як на їх гардеробі з'явилися лики святих. Ісус Христос, апостоли Петро і Павло тепер постійно "живуть" на дверцятах шафи в їхніх апартаментах.

Вперше Господь разом зі своїми учнями з'явився в гості до літньої парі рік тому прямо перед Різдвом. 66-річний Валеру Джуні дивився телевізор, коли несподівано помітив дивні тіні на гардеробі. Вирішивши розібратися, що до чого, він включив світло і чітко побачив лик Христа з апостолами.

У той момент руминец вирішив не говорити нікому про бачення. Однак через кілька тижнів образи святих стали з'являтися все частіше і частіше. У підсумку вони просто перестали зникати з дверцят гардероба. Безумовно, подружжя трохи перелякалися від такого несподіваного навали святих отців в їх скромне житло. Тому було прийнято рішення запросити в будинок священика, щоб він роз'яснив румунської парі, що їм слід робити в такій ситуації.

Служитель церкви, який прибув в апартаменти подружжя був злегка шокований побаченим. За його словами, те, що сталося - справжнє диво, так як святі рідко виявляють себе смертним. Однак, єдина порада, який зміг дати священик подружжю - постити і молитися образам за свої грішні душі.

Можливо, літня пара і піде раді святого отця в найближчому майбутньому. Тим більше, що прикладом для них можуть послужити численні паломники, які є щодня помолитися перед гардеробом.