26 січня • оновлено в 09:45
МоваЯзык
Економіка Шоу

/ Новини футболу

Румунський футболіст забив "гол століття"

72.2т
Читати матеріал російською

Незвичайний гол був забитий в 19-му турі чемпіонату Румунії з футболу.

У кінцівці матчу "Університатя Крайова" - "Ботошанi" за рахунку 2:1 гості всією командою разом в воротарем вирушили на кутовий в чужий штрафний майданчик.

Після невдалої подачі гравці "Ботошанi" втратили м'яч, дозволивши супернику організувати швидку контратаку. В результаті на порожні ворота вибігло п'ять гравців "Університатя".

Відомий румунський журналіст Емануель Рошу, який виклав відео кумедного епізоду в Twitter, назвав це голом століття. У коментарях користувачі законно обурювалися, чому арбітр не свиснув офсайд.

Як повідомляв OBOZREVATEL, півзахисник футбольного клубу "Колос" з села Ковалівка Київської області Олег Ільїн відзначився феноменальним голом в 19-му турі чемпіонату України в Прем'єр-лізі.

На 57-й хвилині після удару 22-річного хавбека по воротах "Дніпра-1", м'яч прийняв настільки хитромудру траєкторію, що в коментарях вболівальники назвали його "таким, що порушує всі закони фізики".

Подивися першим нову відверту фотосесію Світоліної у нас в Telegram!

Автор
Місце
8
Коментарі
10
25
Смішно
7
Цікаво
1
Сумно
4
Треш
Чтобы проголосовать за комментарий или оставить свой комментарий на сайте, в свою учетную запись MyOboz или зарегистрируйтесь, если её ещё нет.
Зарегистрироваться
Показать комментарии
Новые
Старые
Лучшие
Худшие
Комментарии на сайте не модерированы
в тумані Їжачок
в тумані Їжачок
Да, оффсайда не было (мяч принят на своей половине), если не поменяли правила. Блокировки тоже не было, игровое столкновение. Вот только чем этот гол тянет на "гол века"?
Показать комментарий полностью
Kuksov Micha
Kuksov Micha
Никакого офсайта, так как мяч нападающий получил НА СВОЕЙ половине поля!
Показать комментарий полностью
Дмитриенко Дмитрий
Дмитриенко Дмитрий
Kuksov Micha, не важно где получил, главное, что В МОМЕНТ ПЕРЕДАЧИ он находился на своей половине поля.
Показать комментарий полностью
Иванович Василий
Иванович Василий
офсайд, конечно, а не гол.
Показать комментарий полностью
2 из 4 ответов | показать все
Кацaп Кацaпыч
Кацaп Кацaпыч
Иванович Василий, ты, скот расейский, теперь все правила, якобы нарушенные, вспоминать будешь? Быдлo ты паРРашное! Ох и твари эти росейские выродки! Врет, скотина, всегда и везде! Носом тварь ткнули в его тyпость - она тут же лапти переобула!
Показать комментарий полностью
Тараненко Влад
Тараненко Влад
Иванович Василий, тебе с такими познаниями о футболе у газовой плиты стоять надо, кушать готовить. Футбол не твое. Если в момент передачи игрок находится на своей половине поля, то это не офсайд
Показать комментарий полностью

Новини спорту

Топпублікації

Топблоги