УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

Найдивніші псевдохристиянські аксесуари

504
Найдивніші псевдохристиянські аксесуари

Істинна віра може приносити не тільки надію і сили, а й непогані гроші. По всьому світу численні компанії готові запропонувати найнеймовірніші "божественні аксесуари" для тих, хто готовий оточувати себе найрізноманітнішими нагадуваннями і свідченнями існування бога.

Самі ідіотські, позбавлені смаку, дивні, а деколи і святотатські "божественні аксесуари" зібрані на сайті з промовистою назвою Ship of Fools, що в перекладі з англійської означає "Корабель дурнів".

Віра в бога не залежить від часу. Таким постулатом керувалися творці гігантських наручних годин. На величезному циферблаті немає стрілок, зате яскравий напис закликає: "Покайся. Чи не терпи гріха". По всій видимості, творці годин для щасливих, яким знати час в общем-то і непотрібно, хочуть нагадати тільки про те, що покаятися ніколи не пізно.

Для тих же, хто все-таки хоче стежити за бігом годин швидкоплинного життя, не забуваючи про свою віру, розроблені електронні годинники "Час молитви", які в кожну хвилину доби виводять нову цитату з біблії. Змісту старого і нового заповітів вистачить надовго.

Інші настінні годинники, створені в США, пропонують славити Господа щогодини. Кожен раз, коли хвилинна стрілка досягає 12, годинник починає співати "Аллилуя". У центрі циферблату - зображений Христос, а по колу шість ангелів, причому в залежності від часу доби з циферблата на вас будуть дивитися різні ангели.

Механізація віри взагалі набуває все більшого поширення останнім часом. Наприклад, зовсім недорого можна купити електронний плеєр, на якому у вигляді аудіокнижки записана Біблія. Так що, якщо ви сумуєте в метро, ??то можна послухати свої улюблені місця з Книги книг. Є модифікації, що працюють від сонячних батарей, так що віруючий може отримувати енергію для Біблії прямо з небес. Спеціально ж для церков був розроблений електронний караоке-апарат для співу псалмів і гімнів.

Щоб зробити роботу священиків більш комфортною, одна італійська компанія випускає сповідальні кабінети, обладнані за останнім словом техніки. Всередині замість незручної дерев'яної лави варто комфортне шкіряне крісло, також є електронний пульт, за допомогою якого пастор може встановлювати температуру і яскравість внутрішнього освітлення. А сучасна звукоізоляція гарантує, що визнання грішника не почує ніхто крім священика і Бога.

Для забезпечення урочистості церковних служб, які в наше століття телекомунікацій все частіше перериваються дзвінками мобільних телефонів, для церков і похоронних бюро випускаються глушники радіосигналу. З таким пристроєм всі парафіяни гарантовано почують Слово Боже, не відволікаючись на розмови або листування по мобільному.

Електроніка допомагає не тільки утримувати увагу віруючих у церкві, але може допомогти вам привернути увагу оточуючих на вулиці, щоб врятувати своє майно, а може і життя. Спеціальні натільні хрести, зроблені у Великобританії, оснащені гучними сиренами. Якщо у вас витягли гаманець або до вас пристають хулігани. Ви можете оглушити нападників потужним ревом, що походить із хреста. Радіус чутності 150 метрів.

Для тих, хто віддає перевагу більш мирну електронну начинку для своїх хрестів, випускаються спеціальні "християнські" корпусу для плеєрів iPod у вигляді гарного срібного хреста.

Окрему увагу виробники "божественних геджетов" приділили загробному житті. Сьогодні, можна в буквальному сенсі слова красиво висвітлити своє життя після смерті. Компанія в США випускає спеціальні могильні плити зі стильною неоновим підсвічуванням. Особливий шик полягає в тому, що напис на плиті висвічується на РК-дисплеї, і змінювати її можна віддалено через інтернет.

Інша фірма пропонує "розмовляючі надгробки". Про те, що говоритиме могильний камінь, слід подбати за життя і записати коротке послання світу, яке почують ті, хто прийдуть провідати.

Стати ближче до небес і Богу, втім, можна і за життя. По всьому світу в останні роки було створено кілька "божественних" літаючих куль. Найбільш вражаючий варіант - це величезний літаючий католицький собор. Виглядає це так, як ніби будинок просто злетіло в повітря.

Технологію надування можна застосувати і в інших "божественних" цілях. Наприклад, для створення надувних церков. Зруйнувати і побудувати такий храм можна навіть швидше ніж за три дні. Відмінно підійде для мандрівних проповідників. Невелика надувна церква монтується всього за пару годин.

Найбільше поширена "божественна індустрія" у сфері невеликих сувенірів і дрібниць для дому. Прикрасити своє житло можна різноманітними статуетками Христа і Діви Марії. Є й зображення Святого духу, і Бога-Отця. Причому Христос приймає найнеймовірніші обличчя, від веселого Санта-Клауса, до майстра східних єдиноборств. Є Христос в дитинстві з улюбленою собачкою, є Син Божий, який грає з дітьми в футбол, є дорослий Христос з особою Джона Кеннеді, що обіймає грішника-рокера. Є світяться Ісуси у вигляді ламп, є і співаючі, і навіть танцюючі. В Австрії пропонують купити Діву Марію у вигляді декількох матрьошок. А в США замість садових гномиків пропонують встановлювати садових святих.

Окремим рядком йде одяг для віруючих. Наприклад, труси для підлітків, що закликають до стриманості до шлюбу. Написи наступні "Я почекаю" або "Ні сексу без обітниці". Інший приклад - пляжні шльопанці, підошва яких залишає проповідничі сліди. Лівий слід - це "Христос", правий - "Любить тебе".

Існують і предмети гігієни для справжніх християн. Наприклад, мило "Змий з себе гріхи" і освіжувач повітря "Христос рятує". Якщо на сніданок ви з'їли батончик "Біблійний", заїли його цукеркою "Заповітної" і пожували жувальну гумку Bible Gum, то ви можете відчувати себе справжнім сучасним християнином.