20 листопада • оновлено в 11:05
МоваЯзык
Економіка Шоу

/ Новини боксу

Мейвезер - МакГрегор: з'явилася сенсаційна деталь бою

28.6т
Читати матеріал російською

Чемпіон світу зі змішаних єдиноборств UFC Конор МакГрегор може втратити близько 90% гонорару від бою з Флойдом Мейвезером. Ірландцеві світить божевільний штраф, якщо він виконає прийом із ММА у поєдинку з американцем. Про цю сенсаційну деталь повідомив сам екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях.

"Буде штраф, величезний штраф. Не думаю, що він захоче втратити близько 90% свого гонорару, якщо не більше. Не знаю точно, скільки там буде, але штраф великий", - наводить слова Мейвезера-молодшого Bloody Elbow.

Варто зазначити, що в разі порушення правил бою у виконанні МакГрегора, ірландцеві доведеться постати перед судом. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Раніше "Обозреватель" повідомляв, що тренер МакГрегора зробив зухвалу заяву перед боєм із Мейвезером, який відбудеться 26 серпня в Лас-Вегасі.

В нашому Telegram ти дізнаєшся першим, коли Ломаченко стане абсолютним чемпіоном світу!

Читайте всі новини по темі "Мейвезер - МакГрегор" на сайті "OBOZREVATEL".

0
Коментарі
0
0
Смішно
0
Цікаво
0
Сумно
0
Треш
Чтобы проголосовать за комментарий или оставить свой комментарий на сайте, в свою учетную запись MyOboz или зарегистрируйтесь, если её ещё нет.
Зарегистрироваться
Показать комментарии
Новые
Старые
Лучшие
Худшие
Комментарии на сайте не модерированы