20 жовтня • оновлено в 20:52
МоваЯзык
Економіка Шоу

/ Хокей

''Покарали'': зі збірною Росії на чемпіонаті світу стався унікальний випадок

9.8т Читати матеріал російською

У матчі молодіжного чемпіонату світу трапився дивний епізод – абсолютно рідкісний і унікальний для хокею. Збірну Росії покарали двічі за один епізод.

Російська команда грала в більшості, але швейцарцям вдалася контратака – нападник Марко Леманн скористався помилкою захисника Дмитра Саморукова, обікрав його і намагався втекти "один в нуль" з воротарем Данилом Тарасовим.

Росіянин, намагаючись зупинити суперника, сфолив на ньому, проте форвард зміг продовжити атаку, через що Саморукову довелося ще раз перешкодити йому – він порушив правила вдруге, повідомляє СЕ.

Судді цілком заслужено покарали Саморукова двічі: епізоди сталися з різницею в пару-трійку секунд. І так само заслужено за кожен з фолів був призначений буліт – як би дивно це не виглядало з боку.

Швейцарці не змогли реалізувати жоден з них – тому після невдалих спроб знову продовжили грати в меншості. При цьому в тому випадку, якщо б швейцарці закинули б перший буліт, то другий був би скасований – замість нього альпійська збірна отримала б право на звичайну більшість.

У підсумку зустріч завершилася з рахунком 7: 4 на користь росіян.

Як повідомляв раніше OBOZREVATEL, головний російський пропагандистський телеканал Russia Today злякався і не став показувати вихід президента Росії Володимира Путіна на майданчик в хокейному матчі "Нічний ліги".

Про спорт і не тільки – в нашому Instagram!

0
Коментарі
7
4
Смішно
20
Цікаво
0
Сумно
0
Треш
Чтобы проголосовать за комментарий или оставить свой комментарий на сайте, в свою учетную запись MyOboz или зарегистрируйтесь, если её ещё нет.
Зарегистрироваться
Показать комментарии
Новые
Старые
Лучшие
Худшие
Комментарии на сайте не модерированы

Блоги / думки

ads pixel