27 січня • оновлено в 08:09
МоваЯзык
Економіка Шоу

/ Новини футболу

"Реал" зробив різку заяву після Ель Класіко: що трапилося

5.6т
Читати матеріал російською

Перенесений матч між "Реалом" і "Барселоною" закінчився нульовою нічиєю, але представники мадридського клубу вважають результат несправедливим через помилки арбітра та системи VAR.

"Рафаель Варан міг заробити два пенальті за порушення правил проти нього під час Ель Класіко. Спершу Клеман Ленгле вдарив його шипами у верхню поверхню стегна, але ні арбітр, ні VAR не звернули уваги на інцидент. Ще через дві хвилини Іван Ракітіч прихопив Варана за футболку, після чого той знову опинився на газоні. Цей епізод також залишився непоміченим", – йдеться в заяві на офіційному сайті мадридського "Реала".

Рафаель Варан в оточенні гравців "Барселони"

Рафаель Варан в оточенні гравців "Барселони"

Французький футболіст виклав фотографію свого стегна після зіткнення з Ленгле. Як бачимо, контакт із шипами захисника "Барселони" точно мав місце.

Як повідомляв OBOZREVATEL, наставник "Реала" Зінедін Зідан встановив історичне досягнення в матчах Ель Класіко.

В нашому Telegram ти дізнаєшся першим, коли Ломаченко стане абсолютним чемпіоном світу!

Читайте всі новини по темі "Чемпіонат Іспанії" на сайті "OBOZREVATEL".

0
Коментарі
6
3
Смішно
2
Цікаво
1
Сумно
2
Треш
Чтобы проголосовать за комментарий или оставить свой комментарий на сайте, в свою учетную запись MyOboz или зарегистрируйтесь, если её ещё нет.
Зарегистрироваться
Показать комментарии
Новые
Старые
Лучшие
Худшие
Комментарии на сайте не модерированы

Новини спорту

Топпублікації

Топблоги